Ελλάδα

Νεαροί χούλιγκαν συνελήφθησαν για εισβολή σε γήπεδο

Δυο νεαροί πλήρωσαν για το «ντου» ομάδας φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Άνθειας στην Αλεξανδρούπολη και την συμπλοκή τους με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας

Δύο νεαροί πλήρωσαν για το «ντου» ομάδας χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Άνθειας στην Αλεξανδρούπολη και την συμπλοκή τους με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δυο τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Οι χούλιγκαν της τοπικής ομάδας είχαν κινηθεί προς την κερκίδα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας για να ξηλώσουν ένα πανό και προκάλεσαν επεισόδιο σε βάρος τους, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα. Κατά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, συνελήφθησαν δυο νεαροί ηλικίας 19 και 18 χρόνων ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να κρυφτούν μέσα στο πλήθος και διέφυγαν.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x