Αγγλία

Νέβιλ: «Αφελής η διοίκηση που ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουρίνιο»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Γκάρι Νέβιλ μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Κάθε άλλο παρά χαρούμενος ήταν ο Γκάρι Νέβιλ με την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Με δηλώσεις του σε εκπομπή του «Sky Sports», ο παλαίμαχος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» κατηγόρησε τη διοίκηση της ομάδας για αφέλεια στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μουρίνιο, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κάκιστη σημερινή εμφάνιση της μοναδικής ομάδας της οποίας φόρεσε τη φανέλα, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Η διοίκηση έδειξε αφέλεια όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουρίνιο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται μία επανεκκίνηση. Δεν είναι μόνο ο προπονητής, το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ. Ο έλεγχος του συλλόγου χάθηκε όταν προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο στον Μουρίνιο, ενώ έμεναν ακόμα 18 μήνες για να λήξει η συνεργασία τους», τόνισε αρχικά ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η Λίβερπουλ είναι πολλά μίλια μπροστά. Πάρα πολλά. Κανένας από τους μέσους της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να πασάρει σωστά. Κανείς τους. Αυτό είναι πολύ άσχημο. Η Γιουνάιτεντ ήταν απαίσια σήμερα. Κρατήθηκαν για λίγο στο παιχνίδι, αλλά η μόνη ομάδα που μπορούσε να πάρει τη νίκη σήμερα ήταν η Λίβερπουλ. Αυτό δεν είναι αρκετά καλό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου αμυντικού των «κόκκινων διαβόλων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x