Stoiximan Super League

Νέες επαφές ΑΕΚ για Ερνάνι

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την απόκτηση του Ερνάνι ει δυνατόν και μέσα στην εβδομάδα επιχειρεί η ΑΕΚ. Ποια τα δεδομένα για τον Πορτογάλο αριστερό εξτρέμ.

Ο Ερνάνι αποτελεί την πρώτη (όχι όμως και τη μοναδική) επιλογή της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ εδώ και εβδομάδες. Και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν νέα επαφή με την Πόρτο για να διαλευκάνουν οριστικά το τοπίο.

Η υπόθεση δεν είναι απλή και υπάρχουν δυσκολίες. Οι Πορτογάλοι φέρονται να συζητούν μόνο το ενδεχόμενο πώλησης, ενώ η «Ένωση» θέλει δανεισμό με οψιόν αγοράς που θα είναι προσιτή εν όψει καλοκαιριού. Η Πόρτο δεν θέλει απλώς να… ξεφορτωθεί τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς αποτελεί μία αξιόπιστη ρεζέρβα για τα άκρα της επίθεσης.

Αν η ΑΕΚ δεν μπορέσει να κλείσει τον παίκτη με τους όρους που επιθυμεί (δεν το συζητά να κάνει deal α λα Αραούχο, δηλαδή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς), τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Οι «κιτρινόμαυροι», μάλιστα, δεν θέλουν να γίνει σίριαλ η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού θέλουν να αποκτηθεί αριστερός εξτρέμ που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και όχι να σύρει το ζήτημα μέχρι τα τέλη Γενάρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x