Γενικά

Νεϊμάρ: «Δεν κάναμε καλή αρχή»

Η Βραζιλία απογοήτευσε στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες (0-0 με τη Ν.Αφρική), με το αποτέλεσμα να μην ικανοποιεί φυσικά το μεγάλο αστέρι της «Σελεσάο», Νεϊμάρ.

Μπορεί η αρχή να είναι το ήμισυ του παντός, ωστόσο στη Βραζιλία θέλουν να ξεχάσουν αυτήν την κάκιστη αρχή και να συνεχίσουν μετά τη χθεσινή «λευκή» ισοπαλία με τη Ν. Αφρική (0-0), με καλύτερο ρυθμό στο δρόμο προς το χρυσό μετάλλιο.

Η απογοήτευση ήταν φυσικά έντονη και στον φυσικό ηγέτη της φετινής αποστολής, τον Νεϊμάρ. «Για μας, η ισοπαλία ήταν σαν ήττα χθες», παραδέχθηκε ο Βραζιλιάνος άσος. «Ξέρουμε τις δυνατότητες μας, πρέπει να κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο και δεν είναι εύκολο να το πετύχουμε. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το πιο δύσκολο λόγω του άγχους που υπάρχει και εμείς επηρεαστήκαμε από αυτό. Χρειάζεται να δουλέψουμε το πώς θα κερδίζουμε, αλλά το να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να παίξουμε καλά κόντρα στο Ιράκ είναι εξίσου σημαντικό», συνέχισε.

Το επόμενο παιχνίδι της Βραζιλίας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 7/8 απέναντι στο Ιράκ, το οποίο ήρθε επίσης ισόπαλο χθες με τη Δανία (0-0).

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x