Champions League

Νεϊμάρ: «Επιπλέον κίνητρο η Ρεάλ Μαδρίτης»

Κόντρα στις προβλέψεις και στους αριθμούς, ο Νεϊμάρ δηλώνει πως η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να γράψει ιστορία στο φετινό Champions League.

Η μεγάλη στιγμή για την Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε. Οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και οι εκτιμήσεις δεν είναι με το μέρος της παρέας του Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, πρόσφατη δημοσκόπηση της Odoxa παρουσιάζει τη δυσπιστία των Γάλλων φιλάθλων στις δυνατότητες των πρωτευουσιάνων, καθώς μόλις το 36% «βλέπει» τους πρωταθλητές στους προημιτελικούς του Champions League.

Από εκεί και πέρα, το 41% των Γάλλων πιστεύει σε 41% πως η Ρεάλ θα επικρατήσει, το 19% σε νίκη της Παρί και το 36% εκτιμά ότι οι δύο ομάδες θα αναδειχθούν ισόπαλες.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος τόνισε: «Ξέρω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα πραγματικά μεγάλο Champions League. Η είσοδος στην ιστορία ενός συλλόγου είναι σημαντική για έναν παίκτη και ήρθα εδώ για αυτό, για να μπω στην ιστορία και να κάνω την Παρί Σ.Ζ καλύτερη. Ελπίζουμε για ένα υπέροχο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης μας δίνει κίνητρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x