Ισπανία

«Νεϊμάρ, μείνε»!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέ Μαρία Μπερτομέου, ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αμερική, προκειμένου να μιλήσει με τον Νεϊμάρ για το μέλλον του.

Διακαώς θέλει τον Νεϊμάερ και του χρόνου στην Μπαρτσελόνα, ο Ζοσέ Μαρία Μπερτομέου, κάνοντας ο,τι περνάει από το χέρι του για να του το αποδείξει. Ο πρόεδρος του συλλόγου ταξίδεψε μαζί με την αποστολή των «μπλαουγκράνα» στην Αμερική, σε μία καινούργια προσπάθεια του να τον πείσει να παραμείνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», ο Μπερτομέου εθεάθη μαζί με τον 25χρονο επιθετικό στο αεροπλάνο, αρχικά για να μάθει σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που είχε με την Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια για να προσπαθήσει να τον εμποδίσει από το να φύγει.

Πέρα από το γεγονός ότι ο σύλλογος φαίνεται να μην ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του παίκτη, υπάρχουν και κάποια άλλα γεγονότα που δυσχεραίνουν την παραμονή του: στα αποδυτήρια υπάρχουν ελάχιστοι Βραζιλιάνοι, στην ομάδα είναι το Νο2, επομένως η διαδρομή του προς την κορυφή, όσο μένει στη Βαρκελώνη δεν θα ολοκληρωθεί και, φυσικά, υπάρχει το συμβόλαιο από την Παρί με αστρονομικές απολαβές.

«Αυτό είναι το πρόβλημα. Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξεπεράσει τον Μέσι. Για αυτό ο Μπερτομέου ήθελε να συναντηθεί μαζί του, να του υπενθυμίσει ο,τι μπορεί και ο,τι έχει ήδη καταφέρει στην Μπαρτσελόνα», παραδέχτηκαν οι «μπλαουγκράνα».

Το αποτέλεσμα της συνάντησης παραμένει άγνωστο και τώρα απομένει να δούμε, αν ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει από την περιοδεία, ως παίκτης των Καταλανών.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x