Ισπανία

Νεϊμάρ: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι… ποδόσφαιρο χωρίς τον Μέσι»

Ασπίδα προστασίας στον Λιονέλ Μέσι ύψωσε ο συμπαίκτης του και ο πολύ καλός του φίλος στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ σε ερώτηση που δέχθηκε για την απόφαση του Αργεντινού να σταματήσει από την εθνική ομάδα.

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν είναι και οι καλύτερες για τον Λιονέλ Μέσι. Μετά την απώλεια του Κόπα Αμέρικα και το χαμένο του πέναλτι στον τελικό με τη Χιλή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να σταματήσει από την εθνική Αργεντινής και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εικόνα του «τσαλακώθηκε» εντελώς λόγω του σκανδάλου φοροδιαφυγής.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που χρειάζεται κάποιος τους φίλους και ένας τέτοιος απέδειξε ότι είναι ο Νεϊμάρ, που στο περιθώριο εκδήλωσης στο παλιό του σχολείο στη Βραζιλία υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να σεβαστούν όποια απόφαση κι αν πάρει ο Μέσι, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι το ποδόσφαιρο, απλά δεν είναι ποδόσφαιρο χωρίς τον Αργεντινό.

«Σέβομαι την απόφασή του. Αλλά το ποδόσφαιρο χωρίς τον Μέσι, δεν είναι ποδόσφαιο. Είναι δύσκολο το άθλημα χωρίς αυτόν. Για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο, είναι αδύνατον να μην τους αρέσει ο Μέσι και ό,τι κάνει με την Αργεντινή και την Μπαρσελόνα», είπε ο Βραζιλιάνος στο «SporTV» και πρόσθεσε: «Θέλω να είναι για πάντα ευτυχισμένος. Ο Μέσι δεν είναι μόνο φίλος μου, αλλά το είδωλό μου και πάντα θα τον υποστηρίζω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x