Euro 2016

Νέμεθ: «Ιδιαίτερο για μένα το να γυρίζω στην Ελλάδα»

Μνήμες από το παρελθόν ξυπνάει στον Κρίστιαν Νέμεθ η επιστροφή του στην Ελλάδα, φορώντας αυτήν τη φορά όχι κάποια φανέλα συλλόγου, αλλά της Ουγγαρίας. «Σεβόμαστε τον αντίπαλο», είπε ο Στορκ.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ θα αντιμετωπίσει αύριο με την Ουγγαρία την Εθνική Ελλάδος (11/10, 19:00) και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο γεγονός ότι επιστρέφει στην χώρα μας ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Ολυμπιακού Βόλου. Ο Μπερντ Στορκ, ο οποίος είχε εργαστεί στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά ως τεχνικός των τμημάτων Υποδομής τόνισε ότι η ομάδα του έχει προσδοκίες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως υπάρχει σεβασμός στην «γαλανόλευκη».

«Σίγουρα ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα η επιστροφή μου στην Ελλάδα. Δεν κρύβω πως είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα το να γυρίζω στην Ελλάδα, που πέρασα τόσα χρόνια παίζοντας μπάλα», ανέφερε ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και για το αγωνιστικό ανέφερε:

«Αποδείχθηκαν πολύ καλός και σκληρός αντίπαλος τα Νησιά Φερόε. Τώρα έχουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς μπροστά μας. Μία ευκαιρία να κυνηγήσουμε την 2η θέση. Μία ακόμα προσπάθεια για εμάς. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ καλύτερος απ' όσο δείχνει. Θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα με εμάς καθώς δεν πήγαν καλά στον όμιλο. Θα έχουν το κίνητρο για να μας κερδίσουν».

Ο Στορκ από την πλευρά του δήλωσε: «Έχουμε προσδοκίες και απαιτήσεις από το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλό μας αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε ότι μπορούμε από το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x