Stoiximan Super League

Νέο δημοσίευμα για Στεπίνσκι-ΑΕΚ, αλλά και Ολυμπιακό!

Ενδιαφέρον ΚΑΙ του Ολυμπιακού για τον Μάριους Στεπίνσκι αποκαλύπτει πολωνική ιστοσελίδα, με την ΑΕΚ να παραμένει στο… κόλπο! Από τη Ρουχ Χορζόφ, τον αφήνουν να φύγει.

Μετά την ΑΕΚ, αλλά και τις Ντιναμό Μόσχας, Βερόνα και Κολωνία, ΚΑΙ ο Ολυμπιακός προστέθηκε, σύμφωνα με τους Πολωνούς, στη λίστα με τους υποψήφιους… μνηστήρες για την απόκτηση του Μάριους Στεπίνσκι!

Για τον 21χρονο επιθετικό, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη Ρουχ Χορζόφ, έχοντας 15 γκολ και 3 ασίστ σε 30 ματς, υπήρξε τη Μεγάλη Πέμπτη και νέο δημοσίευμα -στην ιστοσελίδα ''pilkanozna.pl''- για το «κιτρινόμαυρο»… φλερτ, στο οποίο προστέθηκε και το «ερυθρόλευκο»!

Στην Ένωση είναι σίγουρο πως έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον Στεπίνσκι, ο οποίος πολύ δύσκολα θα μείνει στην Πολωνία και την επόμενη σεζόν, κάτι που γνωρίζουν στην ομάδα του, με τον τεχνικό ο τεχνικό του, Βάλντεμαρ Φόρναλικ, να επισημαίνει, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του: «Αν έρθει καλή πρόταση, είναι βέβαιο πως ο Στεπίνσκι θα φύγει. Η μόνη προϋπόθεση είναι αυτή: Να γίνει μια συμφωνία που θα συμφέρει τον σύλλογο. Το σημαντικό πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αποφασίζει ο σύλλογος το ποσό και σε ποιον θα παραχωρείται ο κάθε ποδοσφαιριστής και όχι οι ίδιοι. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα ικανοποιημένος όταν οι νεαροί παίκτες βελτιώνονται στην ομάδα μας και μετά μπορούμε να τους παραχωρούμε σε συλλόγους του εξωτερικού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x