Super League 2

Νέο… μπαράζ μεταγραφών από τον Ηρακλή

Στην απόκτηση των Τζέιμς Μπορίκο, Βασίλη Παπαδόπουλου και Γιώργου Παυλίδη προχώρησε ο Ηρακλής, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και με τον Αλέξανδρο Κυζιρίδη!

Η… μεταγραφική αντεπίθεση του Ηρακλή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με την διοίκηση του «γηραιού» να ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών!

Ο λόγος για τους Τζέιμς Μπορίκο, Βασίλη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παυλίδη ενώ παράλληλα ο Ηρακλής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και με τον Αλέξανδρο Κυζιρίδη…

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις
:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον James Anthony Davis Boriko. Είναι 23 ετών (5/7/1995) και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Γεννήθηκε στη Μαγιόρκα με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μαγιόρκα όπου στη συνέχεια μεταπήδησε στη δεύτερη ομάδα της. Από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ανήκε στην πρώτη ομάδα όπου και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες. Ενδιάμεσος σταθμός στην καριέρα του ήταν η CD Guijuelo. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βασίλη Παπαδόπουλο. O Βασίλης ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής προσπάθειας της ομάδας μας κι επιστρέφει σε γνώριμο για εκείνον περιβάλλον. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον επιθετικό Γιώργο Παυλίδη. Ο γεννημένος στις 2/9/1997 προέρχεται από την ομάδα του Αετού Οφρυνίου και μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της Κ19, Αλέξανδρου Κυζιρίδη. Ο γεννημένος στις 16/9/2000 επιθετικός αποτελεί επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x