Super League 2

Νέο μπλόκο για Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο

Είχε τις ευκαιρίες, αλλά όχι και τα γκολ ο Ηρακλής που ηττήθηκε 1-0 από τον Καραϊσκάκη στη Θεσσαλονίκη. Σε λευκή ισοπαλία υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα η Δόξα Δράμας στη Λάρισα.

Μπλόκαρε ξανά ο Ηρακλής στην έδρα του.

Ο «γηραιός» επέστρεψε στις ήττες, αυτή τη φορά από τον Καραϊσκάκη με 1-0, στην όγδοη αγωνιστική της Football League, μετά από δύο ματς που είχε πάρει τα πάνω του.

Μάλιστα, ηττήθηκε παρότι είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά και τις ευκαιρίες. Η ομάδα της Άρτας, από την άλλη, άνοιξε το σκορ στο 38’ με κεφαλιά του Αλέξιτς, από σέντρα του Παπαανίκου και άντεξε μέχρι το φινάλε στην πίεση των γηπεδούχων.

Με αυτό το τρίποντο, ο Καραϊσκάκης σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, όσους έχει και ο Ηρακλής.

Σε ισοπαλία χωρίς τέρματα υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας η Δόξα Δράμας, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Οι Λαρισαίοι ήταν πιο δραστήριοι μπροστά στην εστία των Δραμινών, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μένκα. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, ο Απόλλων απείλησε με σουτ του Λούκας Ράμος, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.



Τον βαθμό έσωσε η Παναχαϊκή κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, ισοφαρίζοντας σε 1-1 λίγο πριν το φινάλε. Ο σύλλογος της Πάτρας είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, όμως το σύνολο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, κόντρα στη ροή του ματς, άνοιξε το σκορ στο 61’, με διαγώνιο σουτ του Σουντουρά. Τη λύση για την Παναχαϊκή έδωσε ο Λουμπαρδέας, ισοφαρίζοντας στο 85’ για το τελικό 1-1.

Λευκή ισοπαλία μοιράστηκαν και η Σπάρτη με τον Αήττητο στα Σπάτα, με τις δύο ομάδες να μένουν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που τα Τρίκαλα πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, επιστρέφοντας στις νίκες με το 2-0 επί του Ηροδότου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Σάββατο 8/12
Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-2
(59’ Έφορντ - 51’, 71’ Λινάρδος)

Κυριακή 9/12
Νέος Βόλος-Πλατανιάς 3-1
(12’ Γκαλίτσιος, 33’ Μάντζης, 44’ Γκαρσία – 56’ Μπιανκόνι)

AOX Κισσαμικός-Αιγινιακός 2-3
(17’ πεν. Αρναρέλης – 26’ πεν. Μαρκόφσκι, 45+1’ Παπαδόπουλος, 75’ Πέριτς)

Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας 0-0

Αήττητος Σπάτων-Σπάρτη 0-0

Ηρακλής-Καραϊσκάκης 0-1
(38’ Αλέκσιτς)

Τρίκαλα-Ηρόδοτος 2-0
(11’ πεν. Σιμελίδης, 35’ πεν. Σταματάκος)

Παναχαϊκή-Απόλλων Πόντου 1-1
(86’ Λουμπαρδέας – 61’ Σουντουρά)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Σάββατο 15/12 – 15:00
Δόξα Δράμας – Ηρακλής (ΕΡΤ3)
Ηρόδοτος – Βόλος
Κέρκυρα – Τρίκαλα
Αιγινιακός – Εργοτέλης
Κυριακή 16/12 – 15:00
Σπάρτη – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)
Καραϊσκάκης – Αήττητος Σπάτων
Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας
ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναχαϊκή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x