Stoiximan Super League

Νέο «πάρτι» στη Νέα Σμύρνη στη σκιά του ντέρμπι

Πέρα από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, υπάρχει ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Ηρακλή και η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πλατανιά.

Χωρίς αμφιβολία το αποψινό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ σε δεύτερη μοίρα είναι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βέροια στην Τούμπα μετά τη βαριά ήττα από τη Σάλκε στο Europa League.

Στο σημερινό πρόγραμμα, όμως, υπάρχουν άλλες δύο σημαντικές αναμετρήσεις: το Πανιώνιος-Ηρακλής και το Παναιτωλικός-Πλατανιάς.

Στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να στηθεί νέο «πάρτι» για την ομάδα του Μιλόγεβιτς, η οποία παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μασούντ, μία σημαντική απουσία για τους «κυανέρυθρους» και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σαββίδης. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς για πρώτη φορά έχουν λευκό… απουσιολόγιο και καλούνται να πετύχουν τη δέκατη νίκη τους σε 54 αγώνες με τους Νεοσμυρνιώτες.

Το άλλο παιχνίδι είναι το Παναιτωλικός-Πλατανιάς. Οι Αγρινιώτες παρουσιάζονται πιο «φρέσκοι», ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά μπήκαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Μπράβο και ο Ρέι. Στη διάθεση του Μάκη Χάβου επέστρεψε ο Τάσος Παπάζογλου, ύστερα από την πολύμηνη αποχή του εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο ξεκίνημα της χρονιάς. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί θα παίξουν χωρίς τους σημαντικούς, Μενδρινό και Γιακουμάκη, που είναι τιμωρημένοι.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα

Σάββατο, 18/02

Ατρόμητος-Ξάνθη 2-1



ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0



Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-5



Κυριακή, 19/02
Πανιώνιος – Ηρακλής 15:00
ΠΑΟΚ – Βέροια 17:15
Παναιτωλικός – Πλατανιάς 17:15
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 19:30

Δευτέρα, 20/02
Λάρισα – Λεβαδειακός 19:30

Η επόμενη αγωνιστική (22η)

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης
Κέρκυρα – Παναιτωλικός
Ξάνθη – Παναθηναϊκός
ΑΕΚ – Λάρισα
Ηρακλής – ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός – Πανιώνιος
Βέροια - Ατρόμητος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x