Stoiximan Super League

Νέο πρόβλημα με τον Κουλιμπαλί, «ταύρος» ο Μολέντο!

Άσχημα, αλλά και -ανέλπιστα- ευχάριστα νέα για τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό! Ο Κουλιμπαλί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο Μολέντο επιστρέφει σε δύο εβδομάδες -αντί σε έναν μήνα!

Με ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (1/9) ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και, όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανησυχούν, καθώς ο Αφρικανός δεξιός μπακ, μόλις πριν λίγες μέρες επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Εκφράζονται φόβοι, δε, πως ενδέχεται να μείνει εκ νέου εκτός, έως και 10 μέρες.

Όπως και να έχει, ο 28χρονος από το Μάλι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος.

Από την άλλη, ευχάριστα -ειδικά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη- είναι τα νέα για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα μείνει στα… πιτς για έναν μήνα, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στον αγκώνα, η οποία και ήταν καθησυχαστική, με τον χρόνο της επανόδου του να υπολογίζεται, πλέον, σε 15 μέρες.

Εν ολίγοις, πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στη συνέχεια, ωστόσο, φαίνεται πως θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του -πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Τέλος, ο Μουνιέ πέρασε με επιτυχία από τα εργομετρικά και αφού προπονηθεί μόνος του μέσα στο σαββατοκύριακο, θα «μπει» κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x