Stoiximan Super League

Νέο ραντεβού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους πιστωτές της

Σε διπλό ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, σε Ζυρίχη και Αθήνα, καλεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους πιστωτές της για να συζητήσουν για τα χρέη απέναντί τους.

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνθηκε με επιστολή της στους πιστωτές της. Σε αυτή αφού τους ευχαριστεί για την υπομονή που δείχνουν, τους καλεί σε διπλό ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, στις 13 Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη και δύο μέρες μετά στην Αθήνα, για να συζητήσουν τα περί των οφειλών απέναντί τους και να ζητήσει τη συμβολή τους ώστε να επιβιώσει οικονομικά η ΠΑΕ.

Η επιστολή, που υπογράφεται από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχοντας πλέον τη βεβαιότητα ότι χωρίς συμπόρευση, το μέλλον της ΠΑΕ προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολο, θα θέλαμε αφενός να σας ενημερώσουμε για το πώς εκτιμούμε ότι θα ήταν δυνατόν να ξεπεράσουμε αυτόν τον κίνδυνο, αφετέρου να ακούσουμε τυχόν σκέψεις και ιδέες σας επ’ αυτού. Υπογραμμίζουμε τέλος, ότι η συμβολή σας είναι πιο αναγκαία από ποτέ ούτως ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταφέρει να αντεπεξέλθει στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x