Ελλάδα

Νέο σκάνδαλο ΚΕΔ: Στη Σούπερ Λίγκα ο γιος του Τεβεκέλη!

Δεν έχουν ιερό και όσιο οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης της «εξυγιαντικής» ΚΕΔ...

Μέσα στον γενικό χαμό που επικρατούσε χθες και ενώ το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στα… μεθεόρτια της ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακός και στον χθεσινό επαναληπτικό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, η ΚΕΔ της «επιτροπής εξομάλυνσης» όρισε σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας τον γιο του «υπευθύνου διαιτησίας» του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη!

Δηλαδή, ο Νίκος Τεβεκέλης του συνδέσμου Μακεδονίας, το παιδί του «συμβούλου διαιτησίας» του ΠΑΟΚ, άρχισε να μπαίνει -από το «παράθυρο»- στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί όπου ο πατέρας του ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!…

Στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ΚΕΔ υποτίθεται πως αποφάσισε να δώσει ευκαιρία σε νέους διαιτητές, προερχόμενους από τη Football League, οι οποίοι θεωρείται πιθανό να περιληφθούν στους πίνακες της νέας σεζόν για τη «μεγάλη» κατηγορία.

Μέσα σε αυτούς λοιπόν είναι και ο Νίκος Τεβεκέλης, ο οποίος ορίστηκε τέταρτος στο παιχνίδι Ξάνθη-Βέροια! Κίνηση που -όπως και οι υπόλοιπες της τελευταίας αγωνιστικής- ερμηνεύεται από κύκλους της διαιτησίας ως πρόκριμα για τις «προαγωγές» της προσεχούς περιόδου!

Το ηθικό ασυμβίβαστο (να συνυπάρχει δηλαδή ο γιος με τον πατέρα σε κατηγορία που ο δεύτερος είναι «υπεύθυνος» διαιτησίας σε ομάδα) δεν χρειάζεται καν να συζητηθεί. Είναι απολύτως ξεκάθαρο πως έστω και οποιαδήποτε τέτοια… σκέψη είναι τουλάχιστον απαγορευτική. Κι όμως, η «εξυγιαντική» ΚΕΔ των Τριτσώνη-Κουκουλάκη το έκανε και αυτό!

Όπως έκανε και ακόμα μία… ομορφιά: όρισε πρώτο διαιτητή στο ίδιο ματς (Ξάνθη-Βέροια) τον Άγγελο Αγγελάκη, ο οποίος είναι γιος του αλήστου μνήμης Νίκου Αγγελάκη, που τον θυμόμαστε στα γήπεδα της Α’ Εθνικής την εποχή της «παράγκας του Θωμά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Αγγελάκης είχε αναλάβει για ένα μικρό διάστημα και υπεύθυνος «δημοσίων σχέσεων» του ΠΑΟΚ το 2008 επί προεδρίας Ζαγοράκη.

Παρεμπιπτόντως, ο Νίκος Τεβεκέλης είναι κολλητός φίλος του Άγγελου Αγγελάκη και, μάλιστα, είχε παραστεί και στον γάμο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x