Stoiximan Super League

Νέο συμβόλαιο για Μαουρίσιο μετά το σοκ, προσπάθεια για Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στον Μαουρίσιο μετά τον τραυματισμό του, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο. Κινείται για να κρατήσει Ολιβέιρα ο «δικέφαλος του Βορρά».

«Δένει» Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Ατρόμητο, στο οποίο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να δείξει εμπράκτως τη στήριξή του στον έμπειρο μέσο, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρεται στη «Sportime». Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το 2020 και έχει παρουσιαστεί ενδιαφέρον και από συλλόγους του εξωτερικού για να τον αποκτήσουν.

Επιπλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ανεβάσει στροφές στην υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Μπορεί να μην είναι συνεχώς βασικός, αλλά η εικόνα που έχει παρουσιάσει έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αναμένεται να κάνουν κινήσεις για να τον κρατήσουν. Η ρήτρα του Πορτογάλου μέσου, που έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Πόρτο, είναι πολύ υψηλή και συγκεκριμένα 12 εκατ. ευρώ. Θα γίνει προσπάθεια για να ρίξουν το ποσό ή για να υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας με το καθεστώς συνιδιοκτησίας αυτήν τη φορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x