Stoiximan Super League

Νέοι διάλογοι του υπερκοριού: «Αυτός δεν είναι του κυκλώματος»

Δύο στελέχη ομάδων, ένα κορυφαίο της Σούπερ Λίγκας και ένα συλλόγου κατώτερης κατηγορίας, τα οποία συνδέονται με συγγενική σχέση, συνομιλούν για το «πώς» έχει το «κύκλωμα».

Στη δημοσιότητα ήρθαν δύο νέοι διάλογοι – φωτιά από τον υπερκοριό της ΕΥΠ που έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο".

Στον πρώτο, δύο στενοί συγγενείς, ο ένας στέλεχος ομάδας της Σούπερ Λίγκας και άλλος πρόεδρος ομάδας κατώτερης κατηγορίας συνομιλούν για το «κύκλωμα» και πώς αυτό λειτουργεί.

«Ο Αιμίλιος για τις βρωμοδουλειές», αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο ένας.

Στο δεύτερο διάλογο άλλο κορυφαίο στέλεχος ΠΑΕ δέχεται τηλεφώνημα από άνδρα που τον ενημερώνει για τις εξετάσεις των παρατηρητών, εκφράζοντας συγκεκριμένη προτίμηση για μια υποψήφια.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

- Κανά νέο με τον άλλον... Ά μου λέει με ρωτούσε λέει ο Κ... τι κάνεις. Του λέω επειδή κατάλαβε ότι θα τον γ....ω μου έριξε λέω γέφυρες. Ναι αλλά εγώ δεν τον συγχωρώ μου λέει. Ναι με ρωτούσε λέει τι κάνεις.Τι λες του λέω γιατί του λέω του έλειψα του χοντροκόλη; Έχουνε κάνει... εσύ του λέω με το χοντροκόλη κι εγώ με τον Αιμίλιο. Τελείωσε του λέω αυτό η ομάδα μετά τα τέτοια... ο δε τέτοιος ο αυτός ο Σ.. (ακατάληπτο)

- Αφού μου τα λέει εμένα ο Δ... που είμαστε

- Ναι αλλά την άλλη φορά ήταν μαζεμένος τώρα; Και ξέρεις και μετά τι μου πε; Και του λέω, κάντε μου λέω τη χάρη. Μου λέει θα διαδώσω ότι θα σου βάλουν 50 εκατομμύρια... θα σε τρελάνω. Α εκεί θα πάθει λέω έμφραγμα. Γιατί λέω δε σέβεται τίποτα, κάνει δείχνει και τα λοιπά, μου κάνει λέω πόλεμο, είναι έτσι. Α και μου χει πει ότι του χε φέρει τον έναν τραπεζίτη έχει γνωρίσει (ακατάληπτο) και του Β... δεν του έχω πει ότι μου το πες εσύ του λέω, αυτά τα πράγματα που μου έχεις πει, δύο ιδέες τι λέει λέω ο τάδε (ακατάληπτο) δε μου το παραδέχεται λέω ο Γιάννης αλλά υποψιάζομαι ότι έχεις φέρει τον... σου φερε λέω τον κολλητό του. Λοιπόν, του κάτσε ένα κράξιμο άνευ προηγουμένου. Καταρχήν τον είχε μιλάμε στην ψύχρα, όρνιο μου τον έβγαλε και τα λοιπά. Πολύ άσχημα. Α και μου πε. Μου λέει κι αυτός ότι δε θέλει, δίπλα θέλει μόνο τους δικούς του όπως ο Κ.... Μα δε νομίζω ο Κ...να είναι δικός του, του λέω. Και τον Κ... τον έχει στο πιο βολικό καράβι. Δεν είναι του κυκλώματος λέω ο Κ... Κι εγώ τον Κ... τον είχα έτσι αλλά είναι άκακος λέω κι απ' ότι έχω μάθε πέφτει λέω και στη φωτιά. Μπορεί να είναι περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά είναι λέω πιστό σκυλί. Ο άλλος είναι... μου ανοίχτηκε πολύ. Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο έχει εκεί. Όλοι λέω έχουν μια χρησιμότητα. Δηλαδή λέω μέχρι και ο Αιμίλιος είναι λέω, πέρα του ότι είναι χρόνια φίλοι, ασχέτως λέω που μπορεί να μαλώνουνε κάνει λέω τις βρωμοδουλειές. Μου λέει ναι κάπως λένε μια έκφραση γι' αυτόν ότι πέφτει... ότι κάνει όλα τα... αυτός μου λέει δεν καταλαβαίνω τι κάνει. Τον επηρεάζει τον Β... αλλά θα το καταλάβει που θα πάει. Θα το καταλάβει. Αυτό λέω κι εγώ.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Στον δεύτερο διάλογο το έτερο κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ δέχεται τηλεφώνημα από άνδρα που τον ενημερώνει για τις εξετάσεις των παρατηρητών. Ακολουθεί ο σχετικός διάλογος...

- Καλησπέρα τι κάνετε;
- (απάντηση)

-Ενοχλώ;
- (απάντηση)

- Ε με πήρε η Κ. Είχατε μιλήσει λέει μαζί και μου είπε να σας θυμίσω, αύριο δίνει τις εξετάσεις αλλά ξέρετε που μην πω το όνομα
- (απάντηση)

- Καταλάβετε ποιο. Εντάξει εγώ το λέω μήπως ξέρω γω... Απλώς μου είπε να...
- (απάντηση)

- Ναι
- (απάντηση)

- Αυτή αύριο δίνει εξετάσεις
- (απάντηση)

- Δεν το ξέρω
- (απάντηση)

- Για παρατηρητής
- (απάντηση)

- Ναι
- (απάντηση)

- Κι επειδή εντάξει καλό είναι να έχουμε εμείς κάποιον
- (απάντηση)

- Ορίστε;
- (απάντηση)

- Μάλιστα
- (απάντηση)

- Ναι ναι κατάλαβα
- (απάντηση)

- Αυτή μου είπε λέει μια μέρα πιο πριν λέει (ακατάληπτο) αλλά κι εγώ το βλέπω λίγο δύσκολο
- (απάντηση)

- Τι κάνετε; Τι κάνετε;
- (απάντηση)

- Ναι εντάξει εγώ θα πω ότι το είπα στον άνθρωπο
- (απάντηση)

- Τι κάνετε εσείς;
- (απάντηση)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x