Stoiximan Super League

«Νέος Μπλάνκο ο Ντίας»

«Μέλι» για τον προσεχώς νέο φορ της ΑΕΚ, Χόρχε Περέιρα Ντίας, στάζουν τρεις Αργεντινοί του Ατρομήτου παρομοιάζοντάς τον με τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ θεωρούν τον Χόρχε Περέιρα Ντίας τρεις συμπατριώτες του που τον ξέρουν από το πρωτάθλημα της Αργεντινής, όπως δηλώνουν στη Live Sport.

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πανέξυπνος και απρόβλεπτος; Στις κινήσεις του, ειδικά μέσα στην περιοχή όπου δύσκολα μπορείς να τον μαρκάρεις. Βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ΑΕΚ βάζοντας γκολ και να γίνει ο νέος Μπλάνκο. Τον θυμάμαι από το ξεκίνημά του στη Φεροκαρίλ, που μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και από τότε παρακολουθώ την εξέλιξή του. Είναι θαυμάσια επιλογή για την ΑΕΚ», τόνισε ο Χαβιέρ Ούμπιδες.

Ο Μαριάνο Μπίτολο είπε: «Ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και την άνεση στο σκοράρισμα. Στη Λανούς δεν έκανε το μπαμ, αλλά στην Ιντεπεντιέντε έκανε αίσθηση», ενώ ο Μάρτιν Τόνσο τόνισε: «Πολύ γρήγορος και απρόβλεπτος παίκτης. Στη Μαλαισία έπαιζε περισσότερο στα πλάγια, αλλά σαφώς και αποδίδει ως σέντερ φορ. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x