Αναγκαστική διαφοροποίηση στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Ατρόμητος αναμένεται να υπάρξει και επίσημα εντός των επόμενων ωρών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ο Γιώργος Σπανός κλήθηκε στο ακροατήριο λόγω των καταγγελιών του Τάκη Φύσσα αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2015, ο νόμος τον υποχρεώνει να αφήσει το πόστο του προέδρου των Περιστεριωτών.

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις που υπήρξαν το τελευταίο 48ωρο, ο διοικητικός ηγέτης του «αστεριού», θα ανακοινώσει αυτή τη διαφοροποίηση και τη θέση του στο πόστο του προέδρου θα πάρει ο επί χρόνια παράγοντας της ομάδας και νυν αντιπρόεδρος, Βασίλης Μπέτσης.

Ο μεταξύ άλλων και αντιδήμαρχος Περιστερίου είναι όλα αυτά τα χρόνια στον Ατρόμητο, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις εντός των τειχών, αφού 24 ώρες το 24ωρο ασχολείται όχι μόνο με την ομάδα, αλλά και με την πόλη και είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής τόσο διοικητικά, όσο και στις τάξεις των οπαδών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διευθύνουσα σύμβουλος θα είναι στο εξής η Κάτια Κοξένογλου (παραμένει αντιπρόεδρος ενώ ήταν αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος) που αποτελεί επίσης ένα πρόσωπο πλήρους αποδοχής και παραδοχής, καθώς είναι και Εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έχοντας τη στήριξη των 15 από τις 16 ΠΑΕ της Super League.

Παύλος Κουστέρης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ