Ιταλία

Νιάνγκ: «Ήμουν τρελός, δεν είμαι πια»

Την παραδοχή πως η συμπεριφορά του κάθε άλλο παρά η ενδεδειγμένη ήταν, εξέφρασε ο Γάλλος επιθετικός σε συνέντευξή του στη Gazzetta dello Sport.

O Εμπαγέ Νιάνγκ μίλησε στο κορυφαίο αθλητικό Μέσο της Ιταλίας, όπου παραδέχτηκε πως η συμπεριφορά του κατά το παρελθόν ήταν παράλογη, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του στη φετινή Μίλαν.

Ο 22χρονος ξεκίνησε τονίζοντας πως «η θέση της Μίλαν είναι ψηλά» και συνέχισε «η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, οφείλουμε όμως να παραμείνουμε με τα πόδια στη γη. Να μην ενθουσιαζόμαστε με τις νίκες αλλά και να μην απογοητευόμαστε όταν δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολούθως αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει τη φετινή σεζόν στους «ροσονέρι» κάνοντας ειδική μνεία στον προπονητή του Βιτσέντσο Μοντέλα: «Με προσέγγισε σωστά. Ίσως βοηθά το γεγονός πως υπήρξε και αυτός ποδοσφαιριστής. Με έβαλε στο κέντρο του πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς μου δίνει αυτοπεποίθηση», ενώ εκθείασε τον συμπαίκτη του Κάρλος Μπάκα λέγοντας: «Όταν είναι μέσα στην περιοχή σταματάω να τρέχω διότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκρουστεί η προσπάθειά του».

Για το ενδεχόμενο κλίσης του στους «τρικολόρ» από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ντιντιέ Ντεσάμπ είπε: «Γνωρίζω πως ο Ντεσάμπ με παρακολουθεί περιμένοντας να διαπιστώσει εάν έχω πραγματικά αλλάξει».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν τον τρομάζει η προοπτική να δεχτεί κάποια στιγμή έντονα κρούσματα ρατσισμού και πως θα αντιδράσει: «Δεν με φοβίζει. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα αποχωρήσω από τον αγωνιστικό χώρο. Αν βγω από το γήπεδο σημαίνει ότι νίκησαν αυτοί».

Επόμενο στάδιο ήταν η προσωπική ζωή και ο πρότερος βίος. Αρχικά ο γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 1994 επιθετικός δήλωσε εμφατικά: «Ήμουν ένας τρελός. Δεν είμαι πλέον» και εξομολογήθηκε την σχέση του με την Έμιλι που τον άλλαξε εντελώς: «Είμαστε μαζί πέντε μήνες. Είναι η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει μέχρι τώρα. Μου μοιάζει με θαύμα», ενώ παραδέχθηκε πως «Από τότε που μπήκε στη ζωή μου είμαι καλύτερος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Από τη συζήτηση δεν μπορούσε να λείπει το αυτοκινητιστικό ατύχημα που θα μπορούσε να του στερήσει τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο «Το ατύχημα με το αυτοκίνητο με έκανε να πω πως φτάνει. Αρκετά με τις ανοησίες. Ήταν το χειρότερο περιστατικό που μου έχει συμβεί» τα λόγια του Γάλλου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x