Euro 2016

Νίκη για Αυστρία, ήττα για Έιρε

Με διαφορετικά συναισθήματα αντιμετώπισαν τις φιλικές τους αναμετρήσεις την Τρίτη, ενόψει του EURO, Αυστρία και Έϊρε.

Οι Αυστριακοί νίκησαν με 2-1 τη Μάλτα στο Κλάγκενφουρτ και έδειξαν σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση επιθετικά, όμως όχι και στον αμυντικό τομέα. Ο Αρναούτοβιτς πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του Μαρσέλ Κόλερ στο 4’, μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας για να σημειώσει με ωραίο πλασέ το 2-0 στο 18΄ο Σεπφ, ενώ το αυτογκόλ του Αλάμπα είναι ίσως το hai light της χρονιάς.


Η σύνθεση της Αυστρίας: Λίντνερ (46’ Εζκάν), Κλάιν, Σούτερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Γιουνούζοβιτς, Μπαουμγκάρτλινγκερ (46’ Ιλσάνκερ), Σεπφ (63’ Αλάμπα), Χάρνικ (64’ Χιντερσέερ), Γιάνκο (72’ Οκότιε), Αρναούτοβιτς (46’ Σάμπιτζερ)


Όσο για τους Βρετανούς, έχασαν με 1-2 στο Κορκ από τη Λευκορωσία και έδειξαν επηρεασμένοι από τον τραυματισμό του Αρτερ. Ο Γκορντέιτσουκ στο 20’ και ο Βολόντκο στο 63’ έκαναν το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, για να μειώσει ο Ουόρντ στο 72’ για την ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ.


Η σύνθεση του Έϊρε: Γκίβεν (69’ Φορντέ), Ουόρντ, Κεγκ, Κλαρκ, Κρίστι, ΜακΓκίντι (75’ Ο’ Ντόουμπα), Γκίμπσον (68’ Χούλαχαν), Μάιλερ (75’ Ο’ Κέιν), ΜακΚλιν (79’ ΜακΓκόντρικ), Χέντρικ, Μέρφι (68’ Λονγκ)


Μετά από αυτό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριφυλλοφόρων» ανακοίνωσε την τελική 23άδα. Σε αυτή, βρίσκεται κανονικά ο τραυματίας Ρόμπι Κιν, ενώ έμειναν εκτός οι Ντάρον Γκίμπσον και Κέβιν Ντόιλ.


Αναλυτικά, η 23άδα:

Τερματοφύλακες: Ντάρεν Ράντολφ (Γουέστ Χαμ), Σέι Γκίβεν (Στόουκ), Κέιρεν Ουέστγουντ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ)

Αμυντικοί: Σάιρους Κρίστι (Ντέρμπι), Σίμους Κόουλμαν (Εβερτον), Κιάραν Κλαρκ (Αστον Βίλα), Ρίτσαρντ Κεγκ (Ντέρμπι), Σέιν Ντάφι (Μπλάκμπερν), Τζον Ο' Σι (Σάντερλαντ), Στέφαν Ουόρντ (Μπέρνλι)

Μέσοι: Τζέιμς ΜακΚΛιν (Γουέστ Μπρομ), Γκλεν Ουίλαν (Στόουκ), Τζέιμς ΜακΚάρθι (Εβερτον), Τζεφ Χέντρικ (Ντέρμπι), Στέφεν Κουίν (Ρέντινγκ), Ουές Χούλαχαν (Νόριτς), Ντέιβιντ Μάιλερ (Χαλ), Ρόμπι Μπρέιντι (Νόριτς), Αιμπεν ΜακΓκίντι (Εβερτον)

Επιθετικοί: Τζον Ουόλτερς (Στόουκ), Σέιν Λονγκ (Σαουθάμπτον), Ρόμπι Κιν (Λος Αντζελες Γκάλαξι), Ντάριλ Μέρφι (Ιπσουιτς)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x