Stoiximan Super League

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει η ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Η μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας στα play offs και με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία, αλλά και η ψυχολογική τόνωση εν όψει Ολυμπιακού αποτελούν τα βασικά κίνητρα της ΑΕΚ απόψε στη Λιβαδειά.

Μπορεί όλος ο κόσμος της ΑΕΚ να ζει και να αναπνέει για τη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, ωστόσο προέχει ο σημερινός εκτός έδρας αγώνας με τον Λεβαδειακό (19:00, Novasports 5, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr).

Η «Ένωση» θέλει έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (ή να μην κάνει η Ξάνθη-που σήμερα παίζει στη Λάρισα-δύο νίκες) για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα play offs, ωστόσο δεν της αρκεί αυτό. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τους τρεις βαθμούς για να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα play offs, ενώ ως επιπλέον κίνητρο είναι η… ρεβάνς για όσα φέρεται να είχε πει ο Γιάννης Κομπότης στη «μαύρη» χρονιά του υποβιβασμού («εγώ θα ρίξω την ΑΕΚ»).

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει Ολυμπιακού. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια (ο Ανέστης θα παίξει στο Κύπελλο), οι Μπακάκης και Βινίσιους θα καλύψουν τις δύο θέσεις των μπακ (αντί των Γκάλο και Ντίντακ), ενώ οι Κολοβέτσιος και Βράνιες θα αποτελέσουν το δίδυμο στόπερ (ο Τσιγκρίνσκι θα μείνει εκτός). Γιόχανσον και Γαλανόπουλος με τον Μπακασέτα μπροστά τους θα είναι στο κέντρο (οι Σιμόες και Μάνταλος είναι τιμωρημένοι), ενώ η τριάδα μπροστά θα απαρτίζεται από Αραβίδη, Βάργκας και Πέκχαρτ (με τους Αραούχο, Χριστοδουλόπουλο και Πατίτο να ξεκουράζονται).

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται, πέραν όλων των προαναφερθέντων, και οι Αλμέιδα και Τσέλιος. Σημειώνεται πως έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x