Stoiximan Super League

Νίκη και πάρτι τίτλου θέλει η ΑΕΚ

Τρίποντο που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος επιζητεί απόψε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια θέλει να βρεθεί από το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ. Υποδεχόμενη τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να παραμείνει απόλυτο αφεντικό στην κούρσα για τον τίτλο αλλά και για να έχει το κεφάλι της ήσυχο για πιθανή… έκπληξη από δικαστικές αποφάσεις στη συνέχεια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς προβλήματα πλην της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Μάρκο Λιβάγια, ενώ οι Αραούχο και Μασούντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και είναι στην αποστολή. Πάντως η ενδεκάδα είναι ένας μεγάλος γρίφος, γιατί αν εξαιρέσουμε 5-6 θέσεις, οι υπόλοιπες είναι «ανοιχτές».

Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν μόνο οι Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες και Χριστοδουλόπουλος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μόνο… ερωτηματικά. Για το αριστερό άκρο άμυνας υπάρχουν οι επιλογές των Χουλτ και Λόπες, ενώ στα δεξιά θα δούμε τον Μπακάκη ή τον Γκάλο, μπορεί και τους δύο, με τον δεύτερο σε προωθημένο ρόλο. Ένα σενάριο θέλει τον Μπακάκη να μένει εκτός για να παίξει μπακ ο Γκάλο, ίσως λόγω της κόπωσης από τις δύο συμμετοχές με την Εθνική. Όμως μοιάζει δύσκολο ο πιο… βασικός από τους παίκτες της ΑΕΚ φέτος να μείνει τώρα εκτός βασικού σχήματος.

Για τον άξονα, ο Κονέ έχει σαφές προβάδισμα αντί του Γαλανόπουλου για να παίξει στο πλευρό του Σιμόες, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει στα πλευρά. Φαίνεται πως στην ενδεκάδα θα βρίσκεται και ο Μπακασέτας, αλλά είναι άγνωστο αν θα τοποθετηθεί αριστερά ή πίσω από τον σέντερ φορ. Για τη θέση του «δεκαριού» υπάρχει και η επιλογή του Μασούντ. Όσο για τον σέντερ φορ, ο Αραούχο είναι η προφανής επιλογή αλλά δεν θα είναι έκπληξη να αρχίσει ο Γιακουμάκης και ο Αργεντινός να περάσει στο ματς ως αλλαγή. Στην αποστολή πέρα από όσους προαναφέρθηκαν βρίσκονται ακόμη οι Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς και Κλωναρίδης.

Στο γήπεδο αναμένονται περίπου πάνω από 40.000 φίλοι της ΑΕΚ και η ΠΑΕ, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν συστήσει σε όλους ιδιαίτερη προσοχή για κίνδυνο προβοκατόρικων ενεργειών που θα προκαλέσουν τιμωρία της ομάδας. Για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας και οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί, ενώ θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης και μέσα στις κερκίδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x