Europa League

«Νίκη και στη Σουηδία»

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για το 1-0 επί της ΑΪΚ και σιγουριά για πρόκριση, ακόμη και με νίκη στη Σουηδία. Τίποτα σοβαρό ο Κουτρουμπής. Αρκετός κόσμος στη ρεβάνς.

Το πρώτο βήμα έγινε… Το 1-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ στη Λεωφόρο δεν είναι, ασφαλώς, σκορ ασφαλείας, ωστόσο οι «πράσινοι» έβγαλαν σαφώς την εικόνα μιας ομάδας που υπερέχει του αντιπάλου της και έχει τον πρώτο λόγο για να προκριθεί στα playoffs του Europa League.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έκανε αρκετές ευκαιρίες και παρότι χρειάστηκε να φτάσει στο 79’ για να βρει το γκολ από τον Ροντρίγκο Μολέντο, έφτασε στη νίκη. Οι Σουηδοί απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά το τελικό σκορ περισσότερο αδικεί το «τριφύλλι» παρά τους φιλοξενούμενους.

Στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το ματς υπήρχε σχετική ικανοποίηση και αισιοδοξία που άγγιζε τα όρια της σιγουριάς για την πρόκριση, ακόμη και με νίκη στη ρεβάνς. Αυτή ασφαλώς δεν θα είναι εύκολη, καθώς πέρα από το σκορ που δεν προσφέρει άνεση υπάρχει και ο παράγων πλαστικός χλοοτάπητας που δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών.

Το καλό για τον Αντρέα Στραματσόνι είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ακόμη και το χτύπημα του Γιώργου Κουτρουμπή στο κεφάλι, που οδήγησε χθες στην αντικατάστασή του, δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στον επαναληπτικό της Πέμπτης στη Στοκχόλμη (20:00) ο Παναθηναϊκός θα έχει και τη συμπαράσταση αρκετών φίλων του. Ίσως και σήμερα θα δοθούν πληροφορίες για τα εισιτήρια επίσημα από την ΠΑΕ, τη στιγμή που ήδη έχει κινητοποιηθεί σχετικά ο πράσινος σύνδεσμος της Στοκχόλμης (Scandinavia 13). Όσο για την τηλεοπτική μετάδοση της ρεβάνς, ακόμη δεν υπάρχει κάποια δεδομένη συμφωνία με κανάλι, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα προκύψει τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x