Stoiximan Super League

Νίκη κορυφής περιμένει ο Παναθηναϊκός

Τη νίκη με την οποία θα βρεθεί στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, σε περίπτωση που έρθει ένα «βολικό» αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Να αποδείξουν ότι η εμφάνιση επί της Θέλτα στο Βίγκο δεν ήταν τυχαία και αδικήθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα θέλουν στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και φιλοδοξούν να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας (18:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση ενός «βολικού» αποτελέσματος στο σημερινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, αν δεν κερδίσουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν σε ακόμη ένα ματς για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Λέτο, Μπουμάλ, Τελάντερ και Μέστο, ενώ ο Χουλτ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και οι Γουακάσο, Ιβανόφ είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει με 4-2-3-1 το «τριφύλλι» απέναντι στους Αρκάδες. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά - τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Ιβανόφ και Χουλτ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Λεντέσμα (εκτός και αν ξεκουράσει τον Αργεντινό και χρησιμοποιήσει τον Κουτρουμπή). Πιο επιθετικές πρωτοβουλίες θα πάρουν οι Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες και Γουακάσο, με τον Μπεργκ να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ο. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Σάμπα, Λουντ, Εμποκού, Ρέις και Ρινάλντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x