Stoiximan Super League

Νίκη με γκολάρα του Μασούρα στην Τρίπολη ο Πανιώνιος (video)

Με έναν κεραυνό του Μασούρα, ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Φιλική νίκη με 1-0 πήρε ο Πανιώνιος επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».
Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς, με δυνατό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασιάδη στο 53ο λεπτό, όμως ο γκολκίπερ των Αρκάδων είχε εξαιρετική αντίδραση στο φινάλε, αποκρούοντας εκτέλεση πέναλτι του Γεσίλ.
Ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, με το σουτ του Μάσα να σταματάει στο δοκάρι στο 14ο λεπτό, ενώ ο Ινσάλντο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.



Αστέρας: Αθανασιάδης, Ιγκόρ (76' Κώτσιρας), Γιαννούλης (76' Κυριακόπουλος), Ζούμα, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (76' Στανισάβλιεβιτς), Ντουντού (46' Κουμάντεϊ), Καλτσάς (60' Ισνάλδο), Μάσα, Μανιάς (76' Γκοντό).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Σαραμαντάς (81' Βουκελάτος), Παπαγεωργίου (67' Βλάχος), Μασούντ (46' Κόρμπος), Σαββίδης (67' Πινιώτης), Γκιοατά (67' Οικονομίδης), Μασούρας (78' Πλέγας), Γεσίλ, Ταπόκο, Σπιριντόνοβιτς (78' Γλυνός), Κάργας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x