Stoiximan Super League

Νίκησε και… βύθισε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Μεγάλη νίκη για την Κ20 του Παναθηναϊκού στο αιώνιο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας, που όχι μόνο την κράτησε αήττητη και πρώτη, αλλά άφησε τον Ολυμπιακό στο… -9!

Μετά το ντέρμπι στη Σούπερ Λίγκα Κ15, πράσινο βάφτηκε και το νέο σε επίπεδο Κ20!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού με χρυσό σκόρερ τον Θεοχάρη στο 80' κι ενώ το τριφύλλι ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη στο Κορωπί.

Ένα αποτέλεσμα που διατήρησε τους πράσινους μόνους πρώτους στην κορυφή με 22 βαθμούς (δεν έχουν ήττα ακόμη), την ώρα που οι πρωταθλητές... προβληματίζουν έντονα, όντας πλέον στο -9 από τον αιώνιο αντίπαλό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την Κ20 του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε και ο Χατζηγιοβάνης, λόγω του ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το... μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου το βράδυ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Ζωγραφάκης, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Θεοχάρης, Κουντουριώτης (62’ Καλομοίρης), Εμμανουηλίδης (84’ Βλαχόπουλος), Σέχου (73' Δημητρούλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωάννης (82’ Τσιριγώτης), Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Τσερκώνης (74' Λάμπρου), Βοΐλης, Κηπουρός (61’ Βάρκας), Βρουσάι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x