Κύπελλο Ελλάδας

Νίκησε τη Βέροια και ελπίζει ο Αιγινιακός

Μεγάλη νίκη 1-0 εκτός έδρας επί της Βέροιας για τον Αιγινιακό για τον πέμπτο όμιλο του Κυπέλλου που τον διατηρεί ζωντανό στην προσπάθεια πρόκρισης.

Στην παγωμένη Βέροια, ο Αιγινιακός κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να ελπίζει ακόμη και σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Πιερίας επικράτησε 1-0 της «Βασίλισσας του Βορρά» και έτσι έγινε η πρώτη ομάδα της Football League η οποία καταφέρνει να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο σε εφετινό ματς του θεσμού με αντίπαλο μια άλλη από τη Σούπερ Λίγκα.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Αιγινιακό το πέτυχε ο Ζούρκος στο 84ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και να ένα μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή της Βέροιας που θα μπορούσε να έχει αποφέρει ένα πέναλτι και ενδεχομένως ένα γκολ.

Πρόκειται για τη φάση του 66ου λεπτού στην οποία ο Ζγκούρι ανατράπηκε από τον Ασίγκμπα.

Η Βέροια μετά το αποτέλεσμα αυτό έχασε τις ελπίδες που είχε για πρόκριση.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα (73' Μελίσσης), Χαροντάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας (80' Παπαστεριανός), Άρτσε (63' Σισίνιο), Σαρπόνγκ, Βίτι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Κυζιρίδης (78' Γκατζολάρι), Γκούρτσας (87' Μουκίδης), Ζούρκος, Ονουάτσι (71' Ραγκέλοφ), Ζγκούρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Η βαθμολογία
Άρης 4 (6-3)
Αστέρας Τρίπολης 4 (4-3)
Αιγινιακός 3 (1-3)
Βέροια 0 (0-2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x