Stoiximan Super League

Νίκησε τη Δόξα και… κέρδισε παίκτες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 της Δόξας στη Δράμα με ανατροπή, έχοντας σε κέφια τον Πέλκα, που και σκόραρε (με κόρνερ) και έβγαλε ασίστ. Σκόραρε ο Λάμπρου. Αγωνίστηκαν Βαρέλα και Μαουρίσιο.

Νίκη και στα ανεπίσημα για τον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-1 τη Δόξα στη Δράμα με ανατροπή σε φιλική αναμέτρηση (διάρκειας 70 λεπτών), κερδίζοντας εκτός από τον αντίπαλο και παίκτες. Επιστροφή στη δράση για Βαρέλα και Μαουρίσιο. Σκόραρε με κόρνερ ο Πέλκας, ο οποίος μοίρασε και ασίστ, ενώ είχε δοκάρι στο 2'. Γκολ και ο Λάμπρου.

Αρκετά από τα βασικά του «εργαλεία» χρησιμοποίησε ο Άμπελ Φερέιρα στο βασικό σχήμα, αφού πέραν του έμπειρου στόπερ, που έμεινε εκτός από τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού και του Βραζιλιάνου χαφ, ξεκίνησε τους Βιεϊρίνια, Πέλκα, Στοχ και Άκπομ. Όπως και τον Ζαμπά, που υπέστη τραυματισμό.



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με εκτέλεση φάουλ του Κόντου. Ο Πέλκας έχασε σημαντική ευκαιρία στο 31’, όταν και έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία με σουτ. Στο 45’, όμως, ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει και στον Ηλιάδη που μπερδεύτηκε από την πορεία της. Στο 53’ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σέρβιρε στον Άκπομ που έκανε το 1-2. Στο 66’, ο Σαλαμούρας βρήκε με μπαλιά τον Λάμπρου που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-3.

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης (57' Γουΐνει), Μαρκοπουλιώτης (57' Κρητικός), Αργυρόπουλος (50' Πλέγας), Οικονόμου ( 68' Ρούτσης), Περέγιο (57' Σιώπης), Κόντος (57' Παπαργυρίου), Αναστασίου (57' Πινδώνης), Αυλωνίτης (57' Ρόβας), Παρασκευάς (57' Καψάλης), Σαμπανίδης, Παπαιωάννου (80' Τάσιος)

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 39' ), Βαρέλα (46' Ντάικο), Παναγιώτου (55' Τάχατος), Μαουρίσιο (55' Γρόσδης), Στοχ (Λάμπρου 39' ), Πέλκας (55' Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x