Stoiximan Super League

Νίκησε τη Γαλατά ο Πανθρακικός!

Ιστορική νίκη, έστω και σε φιλικό επίπεδο για τον Πανθρακικό, που νίκησε με 2-0 τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής, επωφελούμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-0, έστω και της δεύτερης ομάδας της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, σε φιλικό ματς προετοιμασίας για τις δύο ομάδες, ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας και της SuperLigi.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της «τσιμ μπομ» και σκόρερ για την ομάδα της Κομοτηνής ήταν οι Ιγκόρ και Ντιγκινί.

Ο Μανουέλ Ρόκα χρησιμοποίησα ως βασικούς παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανθρακικός προηγήθηκε. Σκόρερ ο Ντιγκινί με το αριστερό, αφού τροφοδοτήθηκε από τον Τζάνη και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, ο Ισπανός τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως δεν άλλαξε κάτι. Έτσι, στο 61’, σουτ του Κάσες από πλάγια δεξιά, ο Σινάν δεν απομάκρυνε σταθερά κι ο Χασομέρης πήρε το ριμπάουντ και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής κατελόγισε το πέναλτι κι ο Ιγκόρ ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.


Πανθρακικός (Χοσέ Μάνουελ Ρόκα): Πασχαλάκης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Βιγιαφάνες, Χρήστου, Ροτζέριο, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Μπάλντα, Τζάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν κι οι: Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Χασομέρης, Ιγκόρ, Ηλιάδης, Σέτι, Ζδράβος, Μελίσσης και Κάσες.

Γαλατάσαραϊ (Χαμζά Χαμζάογλου): Σινάν, Εμρέ Τοσούν, Κοράϊ, Τέλες, Γιεκτά, Τζεμαϊλί, Εμρέ Τσολάκ, Γιλμάζ, Ολτσάν, Πάντεφ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x