Stoiximan Super League

Νίκησε τον Λεβαδειακό ο Αστέρας στην τελευταία πρόβα

Με τη βοήθεια του Μπραντάο, ο οποίος πέτυχε αυτογκόλ, ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στην Τρίπολη, λίγες μέρες πριν την πρώτη σέντρα της Σούπερ Λίγκας.

Φιλική νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, στην τελευταία πρόβα των δύο ομάδων πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουν όμως να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Κάτι που έκανε τελικά ο Μπραντάο, αλλά στο τέρμα της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα με αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να διώξει μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 83’ ο Κώτσιρας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Αστέρα.

Στο μεταξύ, ο Λεβαδειακός είχε καλές στιγμές για την ισοφάριση με τους Τσαμπούρη και Γιακουμάκη, χωρίς όμως η μπάλα να φτάσει στα δίχτυα.

Αστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Σελίν (90' Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μαδίντα (83' Ντουντού), Ιγκλέσιας (83' Τσουκαλάς), Τσιλιανίδης (46' Μουνάφο), Κυριακόπουλος, Καλτσάς (63' Κώτσιρας), Μανιάς (79' Δουβίκας).

Λεβαδειακός: Επασί, Μόϊσε, Τσιποτσέρης, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Ιμπραϊμα, Ομπιόρα, Ζαραδούκας, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο, Μπραντάο.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιακουμάκης, Βασιλείου, Μητρόπουλος, Καψάσκης και Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x