Ισπανία

Νικητής ο Κριστιάνο στα «κλάσικο» (video)

Μπορεί το ντέρμπι να έχει τελειώσει, ωστόσο η συζήτηση για τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει ποτέ. Το sportfm.gr σας παρουσιάζει τα στατιστικά τους στα «κλάσικο».

Θεωρούνται οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου, οι μεγαλύτεροι σκόρερ που έχουν βγει ποτέ, παίκτες που βγαίνουν κάθε 50 χρόνια.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκαν για ακόμα μία φορά αντιμέτωποι το περασμένο Σάββατο, σε μία αναμέτρηση που βγήκε κερδισμένος ο Πορτογάλος, καθώς η «βασίλισσα» επικράτησε (με δικό του γκολ) με σκορ 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Μία νίκη που έφερε χαμόγελα στους «μερένχες», ένα όμορφο γκολ που όχι μόνο έκανε τους «πολέμιους» του Κριστιάνο να σωπάσουν, αλλά και να επαναφέρουν στο προσκήνιο μία από τις σπουδαιότερες μάχες της εποχής μας, μεταξύ του Αργεντινού και του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο και ο Μέσι έχουν αγωνιστεί σε 25 «κλάσικο» από την στιγμή που ο Ρονάλντο μετακόμισε στην Ισπανία και την Ρεάλ το 2009. Το sportfm.gr βρήκε τα στατιστικά τους και σας τα παρουσιάζει.

Λιονέλ Μέσι – 15 γκολ σε «κλάσικο», έχοντας σκοράρει σε 10 αγώνες

Κριστιάνο Ρονάλντο – 16 γκολ σε «κλάσικο», έχοντας σκοράρει σε 14 αγώνες

Ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς τα ποσοστά σε γκολ ανά αγώνα μεταξύ των δύο στη Λα Λίγκα είναι περίπου ίδια, με τον Πορτογάλο να έχει ένα ισχνό προβάδισμα.

Λιονέλ Μέσι – Έχει παίξει 232 αγώνες, έχοντας σκοράρει 253 γκολ (1.09 γκολ ανά αγώνα)

Κριστιάνο Ρονάλντο – Έχει παίξει 231 αγώνες, έχοντας σκοράρει 254 γκολ (1.10 γκολ ανά αγώνα)

Εκπληκτικοί αριθμοί από δύο φανταστικούς παίκτες.

Απολαύστε τα γκολ τους στα «κλάσικο»:







Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x