Stoiximan Super League

Νικητής στο τουρνουά ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής στο διεθνές τουρνουά «Sebastiano D’ Onofrio» που διεξήχθη στην Ιταλία, αφού νίκησε 3-1 τη ρουμανική UT Arad και ήρθε ισόπαλος 0-0 με την ιταλική Jesina.

Ο αγώνας κόντρα στους Ρουμάνους διήρκεσε 60’ και οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με γκολ του Πάουλο στο 9’. Στη φάση του γκολ, ο Βραζιλιάνος χτύπησε στη μέση και αντικαταστάθηκε, χωρίς ο τραυματισμός του να εμπνέει ανησυχία.

Στο 20’, ο Μαρκόφσκι με πλασέ έκανε το 2-0 και ο Ουάρντα με διαγώνιο σουτ στο 27’ έκανε το 3-0. Οι Ρουμάνοι μείωσαν με το πέναλτι του Τσίντρις στο 39’.


Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Κριστιάνο, Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας (48’ Ρόσα), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (12’ Φερέιρα), Μουνιός (31’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόφσκι.


Στον δεύτερο αγώνα διάρκειας 45', αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Χαντάκιας, Μιχάι, Κουτρομάνος, Ρότσα, Μαλής, Παπουτσογιαννόπουλος (30’ Μύγας), Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ρόσα, Βακράκος.


Ο Παπουτσογιαννόπουλος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αντικαταστάθηκε, όμως η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Παναιτωλικός θα προπονηθεί το πρωί της Πέμπτης στην Ανκόνα και το μεσημέρι τις ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για την Ελλάδα. Η επόμενη προπόνηση στο Emileon θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x