Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αυτοί μπορεί να είναι στο… κόλπο για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού»

Με… ονόματα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος! Δείτε ποιοι επιθετικοί μπορεί να είναι μέσα στο… κόλπο, προσεχώς, για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού. Τι είπε για την προπονητολογία.

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις…

Πλην τη γνωστή περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, αλλά και εκείνη του Λασινά Τραορέ, για τον οποίο επιμένουν στη Γαλλία, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM άλλα τέσσερα ονόματα επιθετικών, που μπορεί, όπως τόνισε, να είναι μέσα στο… κόλπο, προσεχώς, για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού, που «χτενίζει» την αγορά της Ισπανίας και της Αγγλίας.

Αυτοί, λοιπόν, είναι: Ο Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που, δεδομένα, θα φύγει από τη Νιούκαστλ, αλλά και οι παλιοί γνώριμοι των «ερυθρόλευκων», Τζόελ Κάμπελ (είναι δανεικός στην Μπέτις από την Άρσεναλ) και Ερνάν Πέρες, που αγωνίζεται από το 2015 στην Εσπανιόλ.

Όπως είπε, δε, ο Κώστας Νικολακόπουλος, «από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουμε πιο σοφοί» και στη συνέχεια σχολίασε την προπονητολογία των τελευταίων ημερών.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x