Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πολύ δυνατά για Οφόε ο Ολυμπιακός, αυτή είναι η αλήθεια για Βούκοβιτς-Κοσάνοβιτς»

Νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Οφόε από τη Λέγκια και μάλιστα με δυναμικό τρόπο καταβάλει ο Ολυμπιακός όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος! Τι ισχύει για Βούκοβιτς, Κοσάνοβιτς

Για τα δεδομένα των υποθέσεων που απασχολούν τις τελευταίες ώρες τον Ολυμπιακό μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος.

Συγκεκριμένα και σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία οι «ερυθρόλευκοι» επανέρχονται αποφασιστικά στην προσπάθεια απόκτησης του 28χρονου κεντρικού χαφ από τη Λέγκια Βαρσοβίας, μετά το ναυάγιο της απόκτησής του από πλευράς Κράσνονταρ. Ο άσος της Λέγκια βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη λίστα του Μπέσνικ Χάσι για την ενίσχυση του άξονα της ομάδας, αλλά το θέμα είχε ατονήσει μετά το μεταγραφικό μπάσιμο των Ρώσων. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Οφόε δεν έκλεισε στην Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να επανέλθει αποφασιστικά για να φέρει στον Πειραιά τον παίκτη.

Στα άλλα μεταγραφικά ζητήματα και ειδικά για τη φημολογία που ξέσπασε στην Τουρκία ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Βούκοβιτς από την Κόνιασπορ, διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο και μάλιστα όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος, πράγματι γίνεται προσπάθεια απόκτησής του, αλλά τόνισε πως αυτή τη στιγμή και παρά τα όσα γράφονται στη γείτονα χώρα, δεν υπάρχει deal μεταξύ των πρωταθλητών Ελλάδας και της Κόνια.

Αντίστοιχα σοβαρή προσπάθεια γίνεται για την απόκτηση του Μίλος Κοσάνοβιτς από τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά επίσης ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει ακόμα σε συμφωνία. Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν και τις δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι στο τέλος θα αποκτήσει μόνο έναν, αφού ούτως ή άλλως ψάχνεται για έναν σέντερ μπακ. Σημειώνεται επίσης ότι τη δεδομένη στιγμή, κανένας από τους δύο δεν έχει προβάδισμα, με τα δεδομένα να αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x