Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Σκέφτεται Ανδρούτσο και Νικολάου ο Λεμονής» - Τι είπε για Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ

Το ενδεχόμενο να δούμε (ξανά) τον Ολυμπιακό σε 4-3-3, με βασικούς τους Ανδρούτσο-Νικολάου, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FΜ o Κ. Νικολακόπουλος! Τι είπε για Ανσαριφάρντ, τι πιστεύουν στο λιμάνι για Τζούρτζεβιτς!

Προβάρουν φανέλα βασικού οι Ανδρούτσος και Νικολάου!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Τάκης Λεμονής πιστεύει πολύ τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και ενδέχεται να τους δούμε στην 11άδα του Ολυμπιακού, το Σάββατο, στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, για τον Νικολάου σημείωσε πως «παρότι Μπιοτία και Βούκοβιτς είναι εντάξει, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει -στο πλάι, βέβαια, ενός μεγαλύτερου, μάλλον του Μποτία».

Για τον Ανδρούτσο, δε, τόνισε πως ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο 4-3-3 που θα «κατεβάσει» απέναντι (και) στον Πανιώνιο, με έναν «κόφτη» δίπλα του και φυσικά, τον Οφόε.

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, ανέφερε πως δεν υπάρχει χώρος στο βασικό σχήμα για Φορτούνη-Μάριν, εκτός αν παίξει κάποιος στη γραμμή, ενώ υπενθύμισε πως ο Ανδρούτσος στην Εθνική Ελπίδων παίζει στο πλάι του Γαλανόπουλου της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, είπε πως ο Εμενίκε έχει το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης και δεύτερος… επιλαχών είναι ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος φαίνεται πως ενεργοποιείται ξανά, καθώς ο Τζούρτζεβιτς δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Για αυτόν, μάλιστα, σημείωσε πως στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι «κάηκε» από τον Μπέσνικ Χάσι, που «τον έριξε πολύ γρήγορα στη φωτιά» και θα χρειαστεί ένα διάστημα, ώστε να βρει τον καλό του εαυτό.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x