Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Αν ξεχάσει το περσινό με Κέρκυρα, την έβαψε» (audio)

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει στο μυαλό του το περσινό στραβοπάτημα με την Κέρκυρα στο Φάληρο για να μην έχει απώλειες στο Νησί των Φαιάκων, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Η γκέλα της περασμένης σεζόν με την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0) θα πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση της Κυριακής στο Νησί των Φαιάκων, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

«Αν ο Ολυμπιακός ξεχάσει το περσινό 0-0 που του είχε πάρει η Κέρκυρα, την έβαψε και φέτος και θα μείνει πιο πίσω στη βαθμολογία. Η Κέρκυρα είναι σε καλή κατάσταση και αν ο Ολυμπιακός στραβοπατήσει θα χάσει κι άλλο έδαφος, αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ λογικά θα κερδίσουν», επισήμανε, ενώ πρόσθεσε πως περιμένει την επιστροφή στην ενδεκάδα παικτών όπως οι Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μάριν, Ομάρ και ίσως και Οτζίτζα.

Όσο για τους λόγους που ο Ολυμπιακός αποχαιρετά νωρίς την Ευρώπη, τους συνόψισε στην ακόλουθη πρόταση: «Ο Ολυμπιακός έχασε την πρόκριση στην κλήρωση, την τρίτη θέση στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Σπόρτινγκ στο Φάληρο και την τελευταία ευκαιρία μέσα σε τρία λεπτά στη Λισαβόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x