Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Αυξάνονται οι πιθανότητες Λεμονή, αλλά δεν έχει κλείσει»

Η πρόσληψη προπονητή στον Ολυμπιακό καθυστερεί και ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όλα τα δεδομένα. Η σίγουρη λύση Λεμονή και η απόφαση για 5-6 μεταγραφές πρώτης γραμμής.

Ο Μάιος οδεύει προς το τέλος του, ο Ολυμπιακός σε 2-3 εβδομάδες θα κληθεί να αρχίσει προετοιμασία (14/6) και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε από τον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 όλα τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας πως δεν είναι ακόμη τίποτα βέβαιο και πως πάντα υπάρχει η σίγουρη λύση του Τάκη Λεμονή.

«Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή, δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση πως αποχωρεί ο Τάκης Λεμονής. Όσο προχωρούν οι μέρες και φτάνουμε στα τέλη Μάη χωρίς ο Ολυμπιακός να έχει βρει προπονητή που να του κάνει κλικ, αυξάνονται οι πιθανότητες για Λεμονή. Πάντως ο Λεμονής δεν έχει κλείσει».

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, τόνισε πως είναι σαφές σε ποιες θέσεις ζητείται ενίσχυση στην ομάδα και επίκεινται 5-6 μεταγραφές πρώτης γραμμής με προτεραιότητα στην απόκτηση έναν σέντερ φορ και δύο εξτρέμ, έναν αριστερό μπακ, έναν στόπερ και πιθανώς ένα κεντρικό χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x