Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτές τις έξι μεταγραφές θέλει ο Χάσι»

Ενίσχυση σε έξι θέσεις έχει ζητήσει ο Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό και ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα με… ονόματα.

Έξι μεταγραφές έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ποιες είναι οι εισηγήσεις του ανά θέση και με ονόματα.

Μέσα στις προτεραιότητες είναι η ενίσχυση με έναν σέντερ φορ και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε για τον Εμανουέλ Εμενίκε.

Για τη θέση του κεντρικού μέσου, γίνεται προσπάθεια για τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε της Λέγκια.

Όσο για την άμυνα, η περίπτωση του Αντερλάν Σάντος εγκαταλείπεται και ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι πιθανότατα κάποιος που γνωρίζει καλά ο Κοσσοβάρος προπονητής (ίσως από την κοινή τους θητεία στο Βέλγιο). Σήμερα ξαναγράφτηκε στην Πολωνία πως ο Ολυμπιακός κινείται για τον Μίχαλ Πάζνταν, ωστόσο αυτό το σενάριο είχε προ ημερών διαψευστεί.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του εξτρέμ, ο Μεντί Καρσελά είναι ο εκλεκτός του Χάσι και υπάρχουν συζητήσεις μαζί του και με τη Γρανάδα, όπου και ανήκει.

Η ενίσχυση με αριστερό μπακ είναι επιθυμία του προπονητή, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα. Στη λίστα βρίσκεται ο ελεύθερος από την Μπενφίκα Ελισέου.

Τέλος, ο Μπέσνικ Χάσι έχει ζητήσει έναν παίκτη με δυνατότητα να παίξει ως αμυντικό χαφ και ως «οκτάρι».

Ασφαλώς, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς υπό παραχώρηση είναι οι Ντα Κόστα και Πάρντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x