Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτό πρέπει να κοιτάξει τώρα ο Ολυμπιακός»!

Δείτε πώς σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος τη «θλιβερή», όπως τη χαρακτήρισε, εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Σπόρτινγκ και τι θεωρεί πως πρέπει να κοιτάξουν τώρα οι «ερυθρόλευκοι».

Και τώρα… Αστέρας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κατέθεσε στον ΣΠΟΡ FM την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει, τώρα, να νικήσει την ομάδα της Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να πάει ισόβαθμος με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής.

Όσο για την ήττα από τη Σπόρτινγκ και κυρίως, την τραγική εμφάνιση απέναντι στους Πορτογάλους, είπε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο: «Η Σπόρτινγκ έδειξε πως είναι μία καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Σαφώς πιο έτοιμη και πιο γρήγορη.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, την έκανε να μοιάζει… Μπαρτσελόνα και μάλιστα, στα πολύ καλά της, αφού, στο ημίχρονο, το σκορ θα μπορούσε να ήταν 0-5 ή 0-6!

Ήταν θλιβερή η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο 45λεπτο. Η αντίδραση, δε, στο πρώτο γκολ είναι τραγική, για να μην πω κωμική…

Ο Μάριν έβαλε, στο 30ό δευτερόλεπτο, τη Σπόρτινγκ στη μεγάλη περιοχή, ενώ ο Οφόε κάνει μία ακατανόητη ενέργεια: Τη στιγμή που όλοι είναι στην ευθεία, αυτός πάει δυο μέτρα πίσω! Και υπάρχει, φυσικά και ακόμη μία κακή έξοδος του Καπίνο
».

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x