Champions League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Δυο μέρες έχει να κοιμηθεί ο Λεμονής»

Ο Τάκης Λεμονής προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς απέναντι στη Γιουβέντους και ο τεχνικός του Ολυμπιακού μελετά ασταμάτητα εδώ και δύο μέρες την ομάδα του Αλέγκρι.

Σίγουρα, ο Τάκης Λεμονής γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις της αποψινής αναμέτρησης απέναντι στη Γιουβέντους και θέλει να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και μπορεί η Γιουβέντους να είναι μια γνωστή ομάδα αν την παρακολουθείς ως φίλαθλος από την τηλεόραση, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν πρέπει να παρατάξεις την ομάδα σου απέναντι της και να διεκδικήσεις αποτέλεσμα.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Τάκης Λεμονής που από τη στιγμή που προσελήφθη, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FΜ o Κώστας Νικολακόπουλος, ο έμπειρος τεχνικός και οι συνεργάτες του, εδώ και δύο μέρες μελετούν ασταμάτητα το παιχνίδι της «Βέκια Σινιόρα», θέλοντας να παρατάξουν την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακόμα ο Λεμονής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ κάνει σκέψεις ακόμα και για να αλλάξει τον σχηματισμό, παίζοντας με τρεις στόπερ. Εκείνο πάντως που θέλει, είναι να είναι κοντά οι γραμμές της ομάδας, αφού έτσι θεωρεί πως θα μπλοκάρει το παιχνίδι της Γιούβε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x