Σίγουρα, ο Τάκης Λεμονής γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις της αποψινής αναμέτρησης απέναντι στη Γιουβέντους και θέλει να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και μπορεί η Γιουβέντους να είναι μια γνωστή ομάδα αν την παρακολουθείς ως φίλαθλος από την τηλεόραση, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν πρέπει να παρατάξεις την ομάδα σου απέναντι της και να διεκδικήσεις αποτέλεσμα.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Τάκης Λεμονής που από τη στιγμή που προσελήφθη, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FΜ o Κώστας Νικολακόπουλος, ο έμπειρος τεχνικός και οι συνεργάτες του, εδώ και δύο μέρες μελετούν ασταμάτητα το παιχνίδι της «Βέκια Σινιόρα», θέλοντας να παρατάξουν την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακόμα ο Λεμονής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ κάνει σκέψεις ακόμα και για να αλλάξει τον σχηματισμό, παίζοντας με τρεις στόπερ. Εκείνο πάντως που θέλει, είναι να είναι κοντά οι γραμμές της ομάδας, αφού έτσι θεωρεί πως θα μπλοκάρει το παιχνίδι της Γιούβε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ