Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Φαβορί αυτή τη στιγμή ο Λεμονής»

Ο Τάκης Λεμονής κι όχι κάποιος ξένος είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο… προκάτοχος του Μπέσνικ Χάσι είναι το φαβορί για να τον διαδεχτεί στον πάγκο του Ολυμπιακού. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αυτή τη στιγμή ο Τάκης Λεμονής είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» αντικαθιστώντας τον Κοσσοβάρο προπονητή.

Ο 57χρονος προπονητής έχει κερδίσει πόντους σε σχέση με άλλες επιλογές που επίσης έχουν εξεταστεί επειδή είναι γνώστης της ομάδας και του περιβάλλοντος του συλλόγου, συνεπώς δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Η απόφαση για τον διάδοχο του Μπέσνικ Χάσι αναμένεται πιθανότατα μέσα στην ημέρα, όπως άφησε να εννοηθεί και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μέσω Facebook.

Όσον αφορά στο θέμα του Στέφανου Καπίνο, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως είναι ξεκάθαρα σε δυσμένεια, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, για τους οποίους εικάζεται πως είναι αγωνιστικοί και ίσως όχι μόνο. Πάντως αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει πως ο διεθνής γκολκίπερ είναι τελειωμένος από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x