Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Κλείνει Ένγκελς ο Ολυμπιακός»! (audio)

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Μπιόρν Ένγκελς στον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Πηγαίνουν και για δεύτερο στόπερ οι Πειραιώτες.

Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά στο θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι τελευταίες πληροφορίες για το θέμα του στόπερ αναφέρουν πως από ώρα σε ώρα ο Ολυμπιακός κλείνει τον Μπιόρν Ένγκελς υπέρ της απόκτησης του οποίου είχε εισηγηθεί ο Μπέσνικ Χάσι. Οι Πειραιώτες είναι ανοιχτό να κινηθούν για την απόκτησή και για έναν ακόμη στόπερ, ανάλογα τι θα συμβεί στις υποθέσεις του Παναγιώτη Ρέτσου και του Αλμπέρτο Μποτία.

Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς θα είναι η επιλογή για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να κινούνται για τον δανεισμό του από την Λεβερκούζεν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ένας θα είναι δανεικός και ο άλλος θα είναι με αγορά.

Ο Ένγκελς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και αυτή τη στιγμή φτάνουν στο τέλος τους οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Κλαμπ Μπριζ, στην οποία ανήκει ο 23χρονος αμυντικός.

Δεν αποκλείεται οι παραπάνω εξελίξεις να συνδέονται με την υπόθεση του Ρέτσου, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Αυτό θα φανεί αν οι πρωταθλητές Ελλάδας αποκτήσουν δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x