Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ούρος και εξελίξεις μέχρι το τέλος των μεταγραφών στον Ολυμπιακό»

Ανοιχτά είναι όλα τα μέτωπα στον Ολυμπιακό όσον αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και θα ενισχύσει αισθητά τον Ολυμπιακό ενόψει της συμμετοχής του στους ομίλους του Champions League θέλει να αποκτήσει η διοίκηση του συλλόγου.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» γραμμής κρούσης.

Η πιο πιθανή περίπτωση δείχνει εκείνη του Ούρος Τζούρτζεβιτς, αλλά δεν είναι τόσο εύκολη όσο την παρουσιάζουν στη Σερβία (πρώτα) και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Αυτή, ωστόσο, είναι η πιο χειροπιαστή περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, από χθες έγινε γνωστό ότι οι Πειραιώτες κινούνται για έναν παίκτη από την Premier League, και κάπως έτσι προέκυψε η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, με την διοίκηση να διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα για τον Βέλγο φορ της Έβερτον.

Στο Βέλγιο και την Αγγλία λένε τα «ζαχαρωτά» πως θα απορρίψουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού, αλλά δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Στη συνέχεια, προέκυψαν περιπτώσεις όπως του Μίτροβιτς, του Οκάκα και του Λούκας Πέρεθ της Άρσεναλ, οι οποίες επίσης διαψεύδονται από επίσημα χείλη.

Σε αυτή την φάση πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις με τον Τζούρτζεβιτς, που δείχνει η πιο χειροπιαστή περίπτωση. Να είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε εξέλιξη μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x