Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: Τι ισχύει με Κοσάνοβιτς, Ομπράντοβιτς, Νούιτινκ, Καρσελά στον Ολυμπιακό

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλυσε τα δεδομένα στο θέμα στόπερ. Τι είπε για Καρσελά, Εμενίκε, διαψεύδουν οι Πειραιώτες τη φημολογία περί Ομπράντοβιτς.

Ένα νέο όνομα είδε το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό σήμερα. Ο λόγος για τον Σέρβο αριστερό μπακ της Άντερλεχτ, Ιβάν Ομπράντοβιτς, για τον οποίο οι Πειραιώτες φέρονταν να βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

O Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 πως πηγές των Πειραιωτών διαψεύδουν το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει «θέμα».

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εξήγησε πώς έχει η υπόθεση στόπερ στο λιμάνι, σχολιάζοντας τα περί άρνησης του Νούιτινκ να έρθει στην Ελλάδα (όπως "μεταμφέρθηκε" μέσω ολλανδικού δημοσιεύματος) και υπογράμμισε πως βασικός στόχος παραμένει ο Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης.

Από 'κει και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός κυνηγά επίμονα εδώ και μέρες την μεταγραφή του Καρσελά, με τον Βέλγο εξτρέμ να αποτελεί διακαή πόθο στο λιμάνι, ενώ ξεκαθάρισε πως... δεν θα τραβήξει πολύ ακόμα το «σίριαλ» Εμενίκε. «Σήμερα, αύριο θα το λήξει το θέμα ο Ολυμπιακός. Είτε θετικά, είτε αρνητικά» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x