Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θέλει δύο μεταγραφές μέχρι την Αυστρία ο Ολυμπιακός»

Προσπάθεια να κλείσει δύο σημαντικές μεταγραφές μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για Αυστρία (όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) κάνει ο Ολυμπιακός. Ποιοι οι δύο βασικοί στόχοι.

Η στελέχωση του Ολυμπιακού… θέση προς θέση.

Αφού ανέλυσε την έως τώρα παρουσία των «Ελλήνων» ποδοσφαιριστών στο Μουντιάλ, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα των «ερυθρόλευκων».

Τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε να κλείσουν οι Πειραιώτες δύο σημαντικές μεταγραφές μέχρι να αναχωρήσει (25/06) ο Πέδρο Μαρτίνς και η υπόλοιπη αποστολή για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια σεζόν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές. Ο στόπερ Λισάντρο Λόπες, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Μπενφίκα και ο μέσος, Πιέρ Κουντέ, ο οποίος παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί κάποια έκπληξη και να υπάρξει κάποια… σφήνα.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται έντονα και με την περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς για τη θέση του εξτρέμ, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες. Άλλωστε από την αρχή ήταν γνωστό ότι δεν είναι απλή υπόθεση, διότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων. Φυσικά, «παίζουν» πάντα κι άλλα τα ονόματα ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στην επικαιρότητα. Όπως οι Μπάρι ΜακΚέι, Κλαούντιο Γιάκομπ, Ιβάν Κουεγιάρ.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες επιδιώκουν να έχουν στις προπονήσεις τους Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Γιάννη Φετφατζίδη πιο πριν από την προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x