Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού»

Τις σκέψεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής περιόδου ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η ενίσχυση στην επίθεση, με την απόκτηση ενός σέντερ φορ ή εξτρέμ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Ιδανική περίπτωση είναι ο Κέβιν Μιραλάς, όμως μοιάζει πολύ δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωση του Βέλγου φορ.

Στη συνέχεια, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για έναν παίκτη που θα είναι συμπληρωματικός στην επίθεση, ανάλογα με τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν στην παραπάνω υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν για να καλύψουν κάποια κενά στο ρόστερ τους. Το ένα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού υπάρχει μόνο ο Λεονάρντο Κούτρης. Μία από τις επιλογές που εξετάζονται είναι εκείνη του Χατζισαφί του Πανιωνίου, ο οποίος έδειξε πως μπορεί να αγωνιστεί και στα χαφ.

Τέλος, υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Αν θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλου γκολκίπερ ή θα εμπιστευτεί τον Χουτεσιώτη. Αν πάει για άλλον γκολκίπερ, θα είναι κάποιος μεγάλος σε ηλικία και θα πλαισιώσει τον Προτό. Το θέμα του Γιαννιώτη μοιάζει δύσκολο να υλοποιηθεί αυτή τη στιγμή.

Το άλλο ερωτηματικό είναι στη μεσαία γραμμή. Αν η Σπόρτινγκ κάνει πρόταση για τον Οτζίτζα και εκείνος επιμείνει να φύγει, τότε θα αποχωρήσει ο Βέλγος χαφ και μένει να φανεί αν ο σύλλογος θα κινηθεί για την αντικατάστασή του ή θα συνεχίσει με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ (Ταχτσίδη, Ρομαό, Ανδρούτσο, Μαρτίνς και Ζιλέ).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x