Stoiximan Super League

Νικολάου σε Ρέτσο: «Είμαι υπερήφανος για εσένα φίλε μου» (pic)

O Δημήτρης Νικολάου αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Παναγιώτη Ρέτσο, που πήγε στη Λεβερκούζεν.

Μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram, ο Δημήτρης Νικολάου, αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Ρέτσο, που συνυπήρξε μαζί του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά και στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αδερφουλη καλή επιτυχία στη καινούργια σου ομάδα. Ήμουν είμαι και θα είμαι πολύ περήφανος για σένα,ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα το αξίζεις και να είσαι σίγουρος πως έχεις να κανείς πολύ περισσότερα πράγματα.. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που είδα το περιβραχιόνιο το αρχηγού στο χέρι σου, ήταν και θα είναι από τις πιο όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί... Έφτασε η στιγμή μετά από 10 χρόνια να σε αποχωριστώ, να χαράξεις τη δικιά σου γραμμή, τη δικιά σου πορεία...Σου εύχομαι ότι καλύτερο στη καριέρα σου πάνω από όλα να είσαι γέρος, όλα τα αλλά θα έρθουν δεν αγχώνομαι για σένα και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναπαίξουμε μαζί όπως παλιά..! Θα μου λείψεις πολύ Αδερφούλη, καλή τύχη !!??@panosretsos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημητρης Νικολαου (@dimitris_nikolaou) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x