Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απίθανο να παίξουν Μολέδο και Κουτρουμπής»!

«Γυμνός» πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός! Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τ. Νικολογιάννης, ο Ουζουνίδης είναι απίθανο να έχει στη διάθεσή του, όχι μόνο τον Μολέδο, αλλά και τον Κουτρουμπή!

Έπεσε… γκαντεμιά στον Παναθηναϊκό!

Μετά τον Μέστο, που τέθηκε νοκ άουτ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και τον Μολέδο, που, ούτως ή άλλως, ήταν «χλωμός» ΚΑΙ ο Γιώργος Κουτρουμπής φαίνεται πως θα απουσιάσει από το σπουδαίο ματς της Κυριακής (19:30).

Παρότι υπήρχε αισιοδοξία στο «τριφύλλι», πως θα προλάβει την αναμέτρηση με την «Ένωση», όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Έλληνας αμυντικός είναι απίθανο να είναι έτοιμοι για τον κυριακάτικο αγώνα!

Αυτό σημαίνει, δηλαδή, πως υπάρχει, πλέον, πολύ σοβαρό «θέμα» στα μετόπισθεν των «πρασίνων».

Θυμίζουμε, ο Τζιαντομένικο Μέστο αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και είναι οριστικά εκτός. Θα υποβληθεί, μάλιστα, σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να τεθεί το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στη δράση.

Δεδομένου πως και ο Κουλιμπαλί έχει υποχρεώσεις με την εθνική του στο Κόπα Άφρικα (όπως και οι Γουακάσο, Εμποκού), αυτό σημαίνει πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μείνει μόνο τον Μαρινάκη δεξί μπακ. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κουρμπέλη, καθώς ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από μικροτραυματισμό, ενώ υπενθυμίζεται πως θα λείψει ο Ζέκα, λόγω της γνωστής τιμωρίας που κουβαλάει, τεσσάρων αγωνιστικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x