Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε πότε θα έρθει ο Παϊρότζ»

Άγνωστο πότε θα βρεθεί στην Αθήνα ο Πιεγκμπονσάντ, για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης. Τι άλλο είπε για Νταμπίζα-Δώνη και προετοιμασία.

Στον… αέρα βρίσκονται, επί του παρόντος τουλάχιστον, οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό κομμάτι όπως μετέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολόγιάννης. Αιτία για αυτό; Η καθυστέρηση του ερχομού του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ…

«Σήμερα ή αύριο έπρεπε να έρθει ο Παϊρότζ και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε το πότε θα έρθει... Τις τελευταίες τρεις ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι υπάρχει “πάγωμα” στις συζητήσεις της Κυβέςρνησης με τον Πιεγκμπονσάντ. Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ενημέρωση ότι τι θέμα στραβώνει, πάντως», σχολίασε ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Όσο υπάρχει καθυστέρηση στις διοικητικές εξελίξεις κάνει κακό στον αγωνιστικό σχεδιασμό, ειδικότερα από την στιγμή που υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές, ενώ μπορεί να χαθούν και κάποιοι παίκτες».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως οι προσλήψεις των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη είναι τυπικές, υπό την έννοια πως η συμφωνία αμφότερων με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη και απομένουν οι εγκρίσεις των Παϊρότζ και Γιάννη Αλαφούζου.

Ενώ αναφορικά με το προπονητικό κέντρο που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία των «πράσινων», επισήμανε πως θα υπάρξει κουβέντα με τον Αλαοφύζο, για να κλείσει αυτό το θέμα…

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x